Продукти

Зарядна станция Hesotec eBox wr30-L BASE 11 kW сребърен мат

  • Марка: Hesotec
  • Кат. номер: 10062-01

Зарядна станция за електромобили Hesotec eBox wr30 BASE - лява, с 4 м кабел. eBox wr30 BASE може да бъде хоризонтално прикрепена към стена на Вашата сграда или гараж. Тя наистина привлича вниманието!

Елегантен и компактен дизайн. Има вечна, но непретенциозна форма. Корпус от неръждаема стомана, устойчива на атмосферни влияния. 360° LED светлина. Мощност: 11 kW. Специална цена с 20% отстъпка до 30.09.2023 г.!

Зарядна станция със защитен достъп – отговаря на условията в много държави. Можете да зареждате своя електрически автомобил с максимална мощност от 11 kW чрез вграден кабел за зареждане. Просто включете в контакта или стартирайте процеса на зареждане чрез RFID или eCC приложение. Възможност за управление и интелигентен контрол на зареждането, отчитане и др. чрез приложение на смарт устройство. Собствениците на зарядна станция Hesotec ползват безплатно мобилно приложение.

Зарядните станции Hesotec впечатляват не само с уникално тънкия си дизайн, освен това са изключително здрави и могат да бъдат персонализирани. Просто изберете желания цвят или мотив – това може да бъде например и вашето лично фирмено лого.

Откриване на DC дефектен ток. Плюсът в безопасността: всички електрифицирани точки за зареждане вече са оборудвани с откриване на DC дефектен ток като стандарт.

Моделите eBox wr30 Base са идеални за зареждане за публична, бизнес и лична употреба. Те са в два варианта на мощност: 11 или 22 kW и три варианта за дължина на кабела: 4, 5  и 8 м. Серията eBox Base може лесно да се свърже към вашия WIFI. Управлявайте и проследявайте процеса на зареждане на вашето електрическо превозно средство или вашия автопарк чрез приложението eCC. Просто се оторизирайте в точката за зареждане и започнете или завършете процеса на зареждане с вашия смартфон. Приложението също ви позволява да контролирате няколко зарядни станции.

Всички електронни компоненти на електрифицираните зарядни станции и стенни кутии се намират в точката за зареждане. Благодарение на модулния дизайн винаги е възможна междусерийна комбинация от зарядни устройства.

Може да изберете стандартен цвят: сребърен мат, черен мат и син. Или цвят по Ваш избор (213 цвята по RAL).

*Посочената цена се отнася за базова версия на модел eBox wr30-L BASE 11 kW, неръждаема стомана сребърен мат и количество до 2 броя. Попитайте за цена за по-голямо количество, възможни цветове и модификации!

Направи заявка чрез формата за обратна връзка в меню контакти.

EN_00010062_eBox_wr30-L_Base_11kW_4m_Datasheet.pdf
4 224,00 лв. 3 379,20 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 379,20 лв.
Моля, изберете: