Продукти

Зарядна станция Hesotec eSat r10 BASE 22 kW сребърен мат

  • Марка: Hesotec
  • Кат. номер: 10094-01

Зарядна станция за електромобили Hesotec eSat r10 BASE e с елегантен и компактен дизайн. Корпус от неръждаема стомана, устойчива на атмосферни влияния. 360° LED светлина. Мощност: 22 kW. Специална цена с 20% отстъпка до 30.09.2023 г.!

Зарядна станция със защитен достъп – отговаря на условията в много държави. Предлага се със спирален кабел и щепсел за зареждане или контакт за зареждане (Type 2). RFID карта или RFID чип също могат да се използват за стартиране на процеса на зареждане в станцията за зареждане. Собствениците на зарядна станция Hesotec ползват безплатно мобилно приложение.

Зарядните станции Hesotec впечатляват не само с уникално тънкия си дизайн, освен това са изключително здрави и могат да бъдат персонализирани. Просто изберете желания цвят или мотив – това може да бъде например и вашето лично фирмено лого.

eSat станциите са проектирани като свободностоящи външни устройства. Това позволява гъвкаво позициониране на открито.

Откриване на DC дефектен ток. Плюсът в безопасността: всички електрифицирани точки за зареждане вече са оборудвани с откриване на DC дефектен ток като стандарт.

Възможност за управление и интелигентен контрол на зареждането, отчитане и др. чрез приложение на смарт устройство.

Моделите eSat r10 Base и r20 Base са идеални за зареждане за публична, бизнес и лична употреба. Те са в два варианта на мощност: 11 или 22 kW и се предлагат със или без спираловиден кабел за зареждане. Серията eSat Base може лесно да се свърже към вашия WIFI. Управлявайте и проследявайте процеса на зареждане на вашето електрическо превозно средство или вашия автопарк чрез приложението eCC. Просто се оторизирайте в точката за зареждане и започнете или завършете процеса на зареждане с вашия смартфон. Приложението също ви позволява да контролирате няколко зарядни станции.

Всички електронни компоненти на електрифицираните зарядни станции и стенни кутии се намират в точката за зареждане. Благодарение на модулния дизайн винаги е възможна междусерийна комбинация от зарядни устройства.

Може да изберете стандартен цвят: сребърен мат, черен мат и син. Или цвят по Ваш избор (213 цвята по RAL).

*Посочената цена се отнася за базова версия на модел eSat r10 BASE 22 kW, неръждаема стомана сребърен мат и количество до 2 броя. Попитайте за цена за по-голямо количество, възможни цветове и модификации!

Направи заявка чрез формата за обратна връзка в меню контакти!

5 622,00 лв. 4 497,60 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 4 497,60 лв.
Моля, изберете: