Продукти

Palm Outdoor, Australia

Palm Outdoor (Products) е Австралийска компания с над 50 годишна история, известна със своите специални серии от ТРИТАН за употреба в открито море - високотехнологични продукти с безкомпромисно качество и задоволяващи най-взискателните естетически критерии. От 2015 г. Палм Продъктс предлага на своите клиенти една нова серия от перфектен дизайн, изчистена линия и усет за "живо стъкло", сътворена от дизайнера - Марк Нюсън.
Palm Unbreakable Boating се предлага в Европа, Австралия, Южна Африка и Северна Америка и отговаря на нуждите на своята пазарна ниша, в която преди появата на серията няма специализирани продукти за употреба в открито море.

От 2016 г. съдовете за храна Sorona също предлагат нова и красива алтернатива за употреба в открито море, на самолет и за тържества на открито. Името е всъщност и името на материала, от който са изработени - SORONA, здрав, устойчив, подходящ за микровълнови фурни и съдомиялни, с уникална гланцова повърхност, подходящ за вясакакви храни и натоварена употреба.

Заедно с уникалните ЧАШИ ЗА КАФЕ, представени през 2017 г. всички проудкти на Palm Products са с 10 годишна гаранця при лично ползване и 1 година гаранция при натоварено /в обекти за хранене/ ползване.

 

марки
Подреди по